8 minuten lange trailer van “The Girl with the Dragon Tattoo”

Bron: Latino Review

1322873311_image_thegirlwiththedragontattoocroppedColumbia Pictures gaf deze bijzonder lange trailer van “The girl with the dragon tattoo“, David Fincher’s nieuwste film. In de film neem Daniel Craig de rol op van onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist. Nadat hij vrij komt uit de gevangenis krijgt hij van Henrik Vanger (Christopher Plummer) een kans op eerherstel. Mikael moet in opdracht van Vanger de verdwijning van z’n nichtje (40 jaar geleden) onderzoeken. Het lijkt onbegonnen werk maar wanneer hij hulp krijgt van Lisbeth Salander (Rooney Mara) gaat alles plots dat beetje makkelijker.

De film is gebaseerd op het boek van Stieg Larsson uit ‘de millennium trilogie’. Tenzij je het boek hebt gelezen of de originele verfilming met Noomi Rapace(“Sherlock Holmes: a game of shadows”) hebt gezien, kan de trailer enkele onthullingen bevatten.

Wij kunnen met z’n allen naar de film vanaf 18/01/2012!

© Cineme.be
Stijn
There are 9 comments

Add yours
 1. Tommy

  De originele films vond ik alvast goed tot heel goed. Benieuwd of Hollywood het verhaal zowat volgt. Al vind ik dat men tegenwoordig wel héél snel is om te remaken…

  • Anoniem

   Persoonlijk zie ik het niet nut vaak niet in van remakes… 

   zelfs niet van remakes van Hollywood klassiekers… 

   Meestal zijn films goed genoeg want anders willen ze ze uberhaupt niet remaken. En meestal zijn het klassiekers omdat ze destijds als goed waren. Wat precies het punt is, niet vaak zijn remakes echt beter dan het origineel.
   Voor mij persoonlijk (en ik spreek nu niet namens Cineme) zouden ze hun geld beter pompen in originele verhalen… Met wat nieuws en verfrissend afkomen!

   • Tommy

    Ach ja, het filmwereldje geeft zichzelf “werk” op die manier natuurlijk : )

    off topic hier trouwens effe, ik volg deze site nog niet zolang, maar ondertussen wel een favoriet hoor, maar wat is het verschil tussen de hoofding “recensies” in de grote balk, en de “geziene films” in de kleine balk, want die laatste wordt dan blijkbaar niet aangevuld. Ik vroeg het mij maar af omdat ik op zoek was naar films die jullie hoge score geven, want ik vind jullie soms vrij “streng” (persoonlijke opinie uiteraard). Misschien heb ik gewoon een slechte smaak : D

   • Anoniem

    Alvast bedankt voor je vriendelijke woorden…

    ja idd. gezien films is een gesloten hoofdstuk, ik verwijderd het, bedankt! 

    Ik ben misschien wel streng, daar geef ik je géén ongelijk in, maar rechtvaardig 😉

   • Sven

    Volledig met eens. MAAR misschien wel een interessant topic om ’n artikeltje over te schrijven, er moet ergens toch een of enkele remakes bestaan die ofwel een meerwaarde geven aan het origineel of het origineel overstijgen?


Post a new comment