Schermafbeelding 2011-05-27 om 02.29.06

2 nieuwe karakter-posters voor “Harry Potter and the deathly hallows – part 2″

We hebben het jullie toch verteld? Voor elke nieuwe poster, schrijven we een nieuw artikel. Maar deze keer zijn we héél gul, we tonen jullie deze keer 2 nieuwe posters. 2 vriendjes van Harry Potter kregen elk hun eigen poster. We zien Ron (Rupert Grint) en Marcel (Matthew Lewis) net als vorige posters van Hermelien en Harry zijn ook de vriendjes van Potter behoorlijk toegetakeld.

Wat wel verrassend is dat de 4de poster Marcel toont en niet de über-schurk Voldemort. De karakterposters zien er wel knap uit en zijn ook deze keer klikbaar!

harry-potter-deathly-hallows-2-poster-rupert-grint-01harry-potter-deathly-hallows-2-neville-poster-01

Wat is jullie mening over “Harry Potter”?

© Cineme.be
Stijn

Film houdt me ten allen tijde bezig. Zowel online als offline, privé als voor het werk. Misschien zelfs dat ik erover droom. Ondergedompeld worden in een goed verhaal, afstand kunnen nemen van alles, in levens binnenkijken, werelden ontdekken of gewoon genieten van de beelden, dat is het helemaal.

1 Comments

  1. Mijn mening over Harry Potter ;

    Die films en boeken zijn geniaal , ik was 6 toen de eerste film uitkwam en ben nu 16 bij de laatste. Ik ben er mee opgegroeid en ze worden alsmaar beter ,heb alle boeken gelezen en alle films (tot nu toe) gezien en ben het nog altijd niet beu.Harry Potter is awesome

Leave A Comment

Connect with Facebook